søndag 29. august 2010

Har vært uten nett

en stund nå og det har faktisk vært ganske deilig, så deilig faktisk at jeg har tenkt å begrense databruken min. Kan ikke love jeg får det til men et forsøk skal jeg gjøre;-)

Ellers er det jo fortsatt ramadan og fastingen pågår for fullt. Man blir litt lei av å finne på hva man skal bryte fasten med hele tiden og her er tendensen at det ofte blir mye av det samme, så jeg har vel sagt et par ganger at jeg har lyst på mammas fisk til mannen min (jeg er ikke særlig god til å lage fisk selv) og jammen kom han hjem med ferdiglaget fisk til meg i dag;-)

Nå sitter jeg og nyter en god kopp te med honning for jeg har fått litt vondt i halsen, sikkert av AC for den må jeg ha på rett som det er siden det ikke akkurat er kaldt her fortiden. Klager ikke på varmen altså, i hvertfall ikke så lenge jeg kan ha på AC, hehe. Har jo blitt mye friskere også etter at jeg kom tilbake, det virker som at stoffskiftet er bedre etter at jeg økte medisindosen og jeg føler at jeg har blitt noe av meg selv igjen. Jammen er det godt å kunne gå uten at det føles som om man har på seg et par seler hver det er noen som står å holder man igjen når man skal prøve å gå. Det virker som om selene er borte og jeg kan igjen gå i en god fart, alhamdulillah. Ianshallah så varer det også;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Sunnist mindlessness refuted: http://paradoxuncreated.com/Blog/wordpress/?p=16

Acknowledge if ye does posess sense.

Peace Be With You.